2010. március 27., szombat

Miért is írtjuk ki a nőket magunk körül? 1. rész

Az előző bejegyzésben volt egy kis ízelítő nőkből, nem idealizáltam ezt megtették helyettem a klasszikusok. Mindenki el tudja dönteni, hogy a körülötte levő nők NŐK-e, vagy csak pár kislány akik próbálgatják az elcsórt neccharisnyákat. Ha véletlenül valaki arra a következtetésre jut, hogy körülötte, csak igazi vérbeli nők vannak, nyugodtan hagyja abba az olvasást. A többieknek imhol a folytatás:

Hozzáállás tekintetében polarizálódik a hölgytársaldalom. A pontosítás kedvéért még annyit, ha figyelembe vesszük, hogy Európa keleti felén még nem a szinglik uralkodnak és az idősebb generáció általában párkapcsolatban él, akkor a fiatal 19-23 év közötti (párkapcsolatok terén éppen formálódó személyiségű) korosztályra értendő a hölgytársadalom. Ha egy sarkított példa homályos üvegjén keresztül nézzük a történetet, akkor könnyebb megérteni. Adott egy fiatal hölgy, egy fiatalúr, 3 randevú és sok beszélgetés, kölcsönesen rendkívül pozitívan kialakított kép. Ez eddig egészen standard, a folytatás azonban egészen meglepő, mert az esetek hetven százalékában a következő két lefutása van a történetnek (ismétlem rendkívül pozitív kép mindkettőjükben).
A.) Az este valakinek az ágyában végződik.
B.) 2700 további randi következik (ahol a csók tabu).

Zárjuk ki azokat az eseteket, amelyek szélsőséges elveken alapulnak és próbáljuk kitalálni, hogy mi is zajlik a hölgy fejében (tekintve, hogy mindig a nő választ[ami ellen lehet kapálózni de nem érdemes], így érthetjük meg legjobban). Én ebben a kérdésben arra jutottam, hogy bizonytalanság (várom a kommenteket, ahogy mindig), mindkét lehetőség a nőt védi a maga sajátos módján. Az elsőben arra alapszik ez a megoldás, hogy megtartja a ''párját'', mert megad neki mindent amit ''kell'', a másodikban pedig, hogy nem kerül közel
senkihez, aki nem érdemli meg.
Az első példánál az a baj, hogy elveszti a nőiességét a fiatalúr szemében, mert a könnyű nem vonzó, csak amíg meg nem szerzed és ez a világon mindennel így van, nem csak a hölgyekkel, játékmacival, fogkefével.
A másodiknál is elvesztődik az érdeklődés, nem azért mert a fiúnak tisztességtelen szándékai vannak, vagy mert érzelmileg gyenge, hanem mert senki nem bír ki 2700 randit pozitív megerősítés nélkül, még a legszerelmesebb Rómeó is észreveszi, hogy valami nem kóser Szváziföldön és odébbáll. A sors fura fintora, hogy a pasasoknak fogalma sincs, h mi nem jó, csak azt tudják, hogy valami nem az és lelépnek. Azt pedig, hogy az egész bizonytalankodás nagyrészt az Ő meg tsai hibája, senki nem fogja fel.

De erről a következő postban..

5 megjegyzés:

egynekjo írta...

"A sors fura fintora, hogy a pasasoknak fogalma sincs, h mi nem jó, csak azt tudják, hogy valami nem az és lelépnek." --- Ezzel ellentetben a lany (es annak osszes elerheto baratnoje) mar a randevu estejen (es folytatolag meg napokon, heteken keresztul) ertelmet probal adni a pasi osszes szavanak, rezdulesenek, az osszes megtortent, es akar meg megtortenesre varo esemenynek. Mikor harom-negy csaj osszegyul, es elkezdi elemezni a szituaciot, ne tudd meg, hanyfele magyarazata es esetenkent "belemagyarazasa" szuletik a tortenteknek... Lenyugozoen szorakoztato...

NX írta...

Nem nem...nem csak a holgyek kepesek harman-negyen osszegyulni es "elemezni" azt a bizonyos szituaciot az altalad megfogalmazott szorakoztato modon Kedves Egynekjo...a ferfiak is pont ezt teszik, csak a kulonbseg, h a nok valamivel ertelmesebben teszik ezt(mert ugy-e azert meg kell hagyni igy van) es nem koritik olyan mesekkel amiket meg negybe kellene osztani, h valahol igazak is legyenek:)

Pálfi Csaba-Sándor írta...

Hát engedd meg, hogy a magam és a flrfitársaim nevében is tiltakozzak kedves NX. Egyáltalán nem értek egyet, mi is pont úgy elemzünk és semmivel sem értelmetlenebbül mint Ti.

Névtelen írta...

Egy annyi megjegyzesem lenne, hogy itt el vannak kulonitve a ferfiak es a holgyek, mert csak a ferfiak tudjak igazan, hogyan gondolkodnak a ferfiak a holgyek ugyszinten. Igy dehat a legjobban holgyek es ferfiak egyutt tudnak elemezni. Magukra pedig, mivel szexista segfej vagyok, szerintem jobban tudnak a ferfiak "elemezni". Mar amelyik.

huhh. írta...

a genetikusok egy uj gent fedeztek fel. nalatok minden ketseget kizaroan megvan. :p